Home Filtru cafea
Filtru cafea
Filtru de cafea Philips si Electrolux PDF Imprimare Email
Filtru cafea
Scris de madalina   
Joi, 30 Septembrie 2010 07:41

Ce ne-am face fara bautura energizanta de culoare neagra care ne insenineaza diminetile? Cafeaua este un produs de consum larg in intreaga lume pentru proprietatile ei deosebite. Cafeaua la ibric este de domeniul trecutului daca ne gandim cat ne ocupati suntem dimineata cand nu stim cum sa ne planuim activitatile astfel incat sa ajungem in timp util la munca. Pentru a prepara cafeaua aromata de dimineata cei mai multi dintre noi folosesc un filtru de cafea.


Companiile care au investit in dezvoltarea de modele de filtru de cafea cat mai originale si ingenioase sunt multe. Printre acestea se numara: Moulinex, Westwood, Electrolux, Bosch, Philips, DeLonghi, Rowenta sau Braun. Alegeti un filtru cafea in functie de suma disponibila pe care trebuie sa o investiti in acest aparat si de calitatea cafelei obtinute cu un astfel de aparat. Mai important decat achizitionarea unui filtru cafea de ultima generatie este sa cumparati un filtru optim din punct de vedere al raportului pret/calitate.


Cafetierele de la Philips sunt sofisticate, articole electrocasnice cu rol de accesoriu, ce nu pot lipsi dintr-o bucatarie moderna. Un astfel de filtru de cafea Philips este perfect atat acasa, cat si la birou. Calitatea excelenta a cafelei si designul inedit au lansat aceste produse direct in topul clasamentului.


Taria cafelei se mentine printr-un sistem de control special. Alte optiuni de care beneficiati in cazul cumpararii unui filtru cafea de la Philips sunt: oprirea automata dupa o perioada de timp prestabilita, detasarea rezervorului destinat apei, un cronometru presetabil, o pompa rapida ce asigura aroma cafelei si un sistem antipicurare avansat, care are rolul de a intrerupe prepararea cand simtiti dumneavoastra nevoia. O operatiune ce trebuie efectuata cu regularitate pentru a mentine o functionare corespunzatoare este cea care va aminteste cand trebuie acest filtru cafea detartrat.


Compania Electrolux ofera si ea masini de cafea de o calitate exceptionala cu un design interesant. Cesti de cafea foarte buna se pot obtine cu un filtru cafea Electrolux ale carui proprietati sunt intr-adevar remarcabile. Un filtru de calitate este dotat cu diverse sisteme anti-picurare si pentru ca Electrolux vrea sa distribuie calitate de prima mana, ofera la cafetiere sisteme precum: supapa anti-picurare cu care este prevazut cosul detasabil aferent filtrului si cu un sistem anti-picurare special care ofera posibilitatea indepartarii canii in timpul prepararii, solutie ce duce la o curatenie mai mult decat practica. Pentru a vedea cata apa se afla in acest filtru cafea Electrolux aveti un indicator special.


Daca v-ati convins de utilitatea unui filtru cafea, o vizita in magazine ramane singurul aspect de bifat pe lista cumparaturilor.


 


Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com