Home Filtru polen Logan Filtru polen Logan
Filtru polen Logan PDF Imprimare Email
Filtru polen Logan
Scris de madalina   
Joi, 30 Septembrie 2010 12:47

Fiecare autoturism ar trebui sa aiba un filtru polen pentru a le asigura pasagerilor aerul proaspat in interior.


Ce a dus la aparitia acestei probleme?

Statisticile au demonstrat ca in timpul functionarii masini (in timpul condusului), un volum destul de mare de aer circula in interiorul acesteia. Un filtru de aer (filtru polen) eficient trebuie schimbat la timp in momentul defectarii pentru ca concentratia de poluanti din interiorul autoturismului sa nu creasca foarte mult in comparatie cu cea din exterior. In zonele poluate riscul ca pasagerii sa inhaleze aer poluat este foarte mare. Tinand cont de acest lucru, producatorii si distribuitorii de masini au conceput acest dispozitiv, cunoscut sub numele de filtru polen.


Cand vine vorba de filtru polen Logan trebuie sa ne referim strict la compania Dacia care a scos pe piata acest model de masina Logan, foarte popular in Romania. Problema care se pune in acest caz este ca masina respectiva nu este intotdeauna dotata cu un filtru polen Logan. Doar modelele ce beneficiaza de servicii precum aer conditionat au incorporat si un astfel de dispozitiv.


Producatorii Dacia nu au evaluat la aceasta masina posibilitatea unor alergii la praf sau polen a pasagerilor. Multi conducatori isi fac ei singuri instalatii proprii care sa functioneze ca un filtru polen Logan in cazurile in care masina nu beneficiaza de acest serviciu. Si cum romanii nu duc lipsa de inventivitate, unii si-au creat sisteme ingenioase prin care scapa de patrunderea frunzelor si a crengutelor si intr-o oarecare masura de praf si polen.


Tema „filtru polen Logan” este una foarte sensibila deoarece conducerea Dacia a fost asaltata de numeroase reclamatii in aceasta privinta. Cei mai multi cumparatori sunt nemultumiti ca in pretul platit pentru masina nu intra nici macar un spatiu unde si-ar putea monta individual un astfel de dispozitiv.
 

Sondaje

Iti place acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 4 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com